12.2 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Netflix koopt Roku?

Netflix koopt Roku?

0
Netflix koopt Roku?

De geruchten gaan dat Netflix het geplaagde Roku wil overnemen, wat wellicht de weg naar een ‘Netflix-stick’ opent.

Of het waar is? De tijd zal ‘t leren! Er gaan in ieder geval geruchten dat Netflix Roku – bekend van z’n tv-sticks – wil overnemen. Het is geen publiek geheim dat het slecht gaat met Roku, heel slecht. Tegelijkertijd geldt natuurlijk ook dat er momenteel flink wat tegenwind is voor Netflix zelf. Helemaal logisch lijkt het dan ook niet als zij nu geld gaan investeren in een branchegenoot die ‘t eveneens moeilijk heeft. Anderzijds: een ‘Netflix-stick’ zou zo maar op de bekoring van het publiek kunnen rekenen. En nu er ook met een schuin oog naar adverteren in de streams gekeken wordt – gecombineerd met een goedkoper abonnement – zou zo’n stick gebruikers zomaar over de streep kunnen trekken. Afwachten wat de toekomst brengt.