20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Pro-Ject Metallica platenspeler

Pro-Ject Metallica platenspeler

2
Pro-Ject Metallica platenspeler

Metallica-fan? Vooral niet verder zoeken naar een platenspeler dan, maar snel deze wel heel bijzondere Pro-Ject Metallica speler scoren!

Pro-Ject brengt met enige regelmaat gelimiteerde, speciale edities van platenspelers uit. De nieuwe Metallica-editie is daar een sprekend voorbeeld van. Weg met dat traditionele design, dit ziet er gewoon heavy metal uit. Onder het heftige uiterlijk treft u een snaaraangedreven platenspeler aan, terwijl u de plaat op een Diamond Cut draaiplateau legt. De ‘Metallica’ beschikt over elektronische toerenregeling en een S-vormige toonarm. Vanuit de fabriek voorzien van een Pick it S2 C-element, gebaseerd op het legendarische Concorde-element van Ortofon. Maar mocht u het willen, dan is ‘t vervangbaar! Metallica tweette over de op springen staande bijna-nieuwgeborende, en die tweet werd door Pro-Ject doorgeplaatst (zie screenshot bovenaan) Op website van de fabrikant is de speler vooralsnog niet te vinden.

2 REACTIES