13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Streaming Audio Sonos stopt vragen om per ongeluk verstuurde speakers

Sonos stopt vragen om per ongeluk verstuurde speakers

2
Sonos stopt vragen om per ongeluk verstuurde speakers

Sonos is maar gestopt met het terugvragen van de in de VS per ongeluk te veel verstuurde speakers, wat goed nieuws is voor de verblijde ontvangers.

We schreven pas geleden dat Sonos dankzij een upgrade-fout klanten in de VS per ongeluk (soms veel te) veel bestelde speakers had opgestuurd. Met daarbij al de kanttekening dat de Amerikaanse wetgeving stelt dat dit soort ‘giften’ niet meer teruggevraagd of teruggevorderd mogen worden. Doe je dat als bedrijf wel, dan loop je zelfs het risico op boetes. Klinkt in onze Europese oren ongetwijfeld wat vreemd allemaal, maar het is zoals het is. Grote kans dat de te veel ontvangen speakers aldaar binnenkort op kleedjes van een of andere garage sale verschijnen.

2 REACTIES