20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Vertere Acoustics nieuwe Silencer voeten

Vertere Acoustics nieuwe Silencer voeten

0
Vertere Acoustics nieuwe Silencer voeten

Vertere Acoustics heeft nieuwe Silencer ‘support pods’ – oneerbiedig gezegd voeten – uitgebracht, voor als u op zoek bent naar rust.

De nieuwe Vertere Acoustics Silencer voeten (laten we ze zo dan toch maar noemen) zijn per direct leverbaar. Ze zijn bedoeld voor plaatsing op ISO-planken, onder een platenspeler. De van de kenmerkende halve bolletjes voorziene Silencers zijn per direct verkrijgbaar voor een bedrag van £895 voor drie stuks, of £1195 voor vier. De Silencers moeten volgens de fabrikant garant staan voor een beter stereobeeld, een vermindering van achtergrondlawaai en verbeterde LF-resolutie. Als extraatje zijn de silencers ook bruikbaar om een erop geplaatste platenspeler ietsje in hoogte te verstellen, daarvoor krijgt u 5 mm instelbare ‘spelingsruimte’.