20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Amazon Prime Video krijgt overhaul

Amazon Prime Video krijgt overhaul

0
Amazon Prime Video krijgt overhaul
Amazon Prime Video krijgt overhaul

Het design van Amazon Prime Video krijgt een grote opfrisbeurt qua design, wat moet leiden tot een hogere mate van gebruiksvriendelijkheid.

Amazon Prime is qua uiterlijk nauwelijks tot niet gewijzigd sinds de aanvang van de dienst. Daardoor doet het – voor sommigen – inmiddels wat gedateerd aan. En omdat er hier en daar ook nog wel wat verbeterpunten op de verlanglijst stonden, is begonnen aan een stevig redesign. Grote kans dat dat allemaal is doorgevoerd op ‘t moment dat u dit leest. In dat geval valt zonder meer de nieuwe gebruikersinterface op, en het opnieuw – en logischer – geordende hoofdmenu. Verder wordt het veel duidelijker om te zien waarvoor u extra moet betalen en wat in uw abonnement is inbegrepen. Daarvoor worden duidelijke pictogrammen in de zoekresultaten gebruikt, bovendien is filteren op alleen dat wat binnen het abo valt een tik of klik verwijderd. Betere zoekfiltering – zoals alleen op bijvoorbeeld 4K-content – is nu eveneens mogelijk. Tot slot wordt sport meer naar voren gehaald, altijd fijn voor de liefhebbers daarvan.