14.4 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Amazon Prime Video Watch Party breidt uit

Amazon Prime Video Watch Party breidt uit

0
Amazon Prime Video Watch Party breidt uit

Amazon Watch Party – onderdeel van Prime Video – gaat uitbreiden naar een scala aan andere apparaten. Samen kijken wordt makkelijker dan ooit.

Watch Party is vooral bekend bij gebruikers van Amazon Prime Video-app en natuurlijk de huiseigen Fire TV-sticks in diverse verschijningsvormen. Nadeel was dat de optie – die de mogelijkheid bood samen met anderen naar een film te kijken – alleen binnen het Prime Video-ecosysteem aan hard-en software beschikbaar was. Dat is nu veranderd. Inmiddels kunt u de feature ook gebruiken op bijvoorbeeld de de Xbox Series X, PlayStation 5 en smart tv’s. Voortaan kijkt u dus met tot en met 100 mensen, waarbij onderwijl desgewenst ook nog gechat kan worden. Nadeel is dat Watch Party vooralsnog alleen binnen de VS beschikbaar is. Of en wanneer het überhaupt in onze contreien beschikbaar komt is afwachten.