Audio Research I/50 buizenbak

0
Audio Research

Ze zijn er nog altijd: liefhebbers van de aloude buizenklank. Die groep wordt op de wenken bediend door de nieuwe Audio Research I/50.

De nieuwe Audio Research I/50 is een buizenversterker. Aan die conclusie valt écht niet te ontkomen, want de buizen in dit ‘old-school’-ontwerp zijn gewoon bovenop het apparaat geplaatst. Maakt het alvast erg service-vriendelijk natuurlijk! Verder betreft het een modulair ontwerp, u kunt later desgewenst nog een DAC-module en (of) een phono-voorversterker-module toevoegen. De eindtrap levert een vermogen van 2 x 50 Watt; zowel 4 als 8 Ohm speakers worden ondersteund. Het geheel is eenvoudig te bedienen, waarbij geldt dat het aantal bedieningselementen beperkt is tot het noodzakelijke. Wel is gedacht aan een display met daarop de gekozen ingang en het volume.  Qua ingangen kiest u uit drie lijningangen en 1 x XLR. Eén ingang kan desgewenst ingesteld worden als pass-through. De Audio Research I/50 kost €6498.