13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Streaming Audio Streaming Hobo hifi: kom Lumin streaming transport luisteren

Hobo hifi: kom Lumin streaming transport luisteren

0
Hobo hifi: kom Lumin streaming transport luisteren

Hobo Hifi laat weten dat de nieuwe Lumin streaming transport luisterklaar voor u staat opgesteld in de fysieke winkels van het bedrijf.

Niets is zo persoonlijk als uw gehoor. En dus is het altijd prettig als u voor een aankoop van een hifi-apparaat in welke vorm dan ook eens goed kunt luisteren. In het geval van de nieuwe Lumin streaming transport kan dat bij Hobo hifi, in een van de vijf winkels in ‘t land. De Lumin is een uitgebreid streamer-transport met als uitgangen digitaal coax, coax S/PDIF, Toslink optisch, digitaal XLR (AES/EBU) en USB. Aan streamingdiensten worden standaard Tidal, Tidal Connect, Spotify Connect, Qobuz en TuneIn Radio ondersteund. Voor overige toepassingen staan Airplay inclusief de tweede versie hiervan en Roon tot uw beschikking. Via een LAN-poort koppelt u het geheel betrouwbaar aan uw (thuis)netwerk.