13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Netwerk LHY SW-8 netwerkswitch

LHY SW-8 netwerkswitch

0
LHY SW-8 netwerkswitch

De nieuwe LHY SW-8 netwerkswitch is speciaal ontwikkeld voor audiofiele toepassingen en gebaseerd op de Linksys LGS108.

Dat een speciaal voor audiotoepassingen geoptimaliseerde switch een positieve invloed kan hebben op gestreamde audio is een feit. Uiteraard is dat beoogde effect wel afhankelijk van een scala aan andere factoren die ook meespelen: bekabeling, de kwaliteit van de overige apparatuur in de keten enzovoorts. Pas als het daarmee dik in orde is, wordt ‘finetunen’ van de complete installatie interessant. En dan komt de nieuwe LHY SW-8 gigabit netwerkswitch prima van pas. Hij is voorzien van een scala aan verbeteringen ten opzichte van een reguliere switch. Onder meer de voeding is stevig aangepakt en er wordt gebruik gemaakt van Philips 1%-weerstanden. Ook het standaardkristal is vervangen door een SC-CUT oven controlled oscillator met ultra low-noise PLL. De LHY SW-8 kost $594.