10.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi MK Analogue SUT-1L step up trafo

MK Analogue SUT-1L step up trafo

0
MK Analogue SUT-1L step up trafo
De MK Analogue SUT-1L step up trafo

De MK Analogue SUT-1L step-up trafo is bedoeld om laagohmige MC-elementen aan een MM-ingang te kunnen koppelen.

Als u een platenspeler gebruikt met een MC-element, en een phono-voorversterker(ingang) bedoeld voor MM-elementen hebt staan dan is er een praktisch probleem. Beide onderdelen zijn dan namelijk niet compatibel met elkaar. De SUTL-1L van het Sloveense MK Analogue biedt dan uitkomst. Het betreft een passief apparaat voorzien van een step-up transformator (vandaar de afkorting SUT). U kunt ingangsimpedanties selecteren van 12, 25, 45, 100 en 180 Ohm. Het geheel is symmetrisch opgebouwd en heeft volgens de fabrikant een grote signaal-ruisafstand van 115 dB. De trafo is afgeschermd en geplaatst in een met bitumen bedekte messing behuizing. Kies uit de kleuren zwart of zilver, u betaalt €2890 voor de MK Analogue SUT-1L.