19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Eindversterkers Primare A35.8 8-kanaals versterker

Primare A35.8 8-kanaals versterker

0
Primare A35.8 8-kanaals versterker

Dat de nieuwe Primare A35.8 in totaal 8 kanalen aan boord heeft, geeft natuurlijk al aan dat deze versterker primair bedoeld is voor surround.

Voor een ieder die zoekende is naar een stevige oppepper voor z’n filmgeluid, of surround concerten is er de Primare A35.8. Dit betreft een 8-kanaals versterker met een totaalvermogen van 1200 Watt in 8 Ohm of 2400 Watt in 4 Ohm. Aardig detail is dat u alle 8 kanalen afzonderlijk kunt gebruiken, ofwel 150 Watt max per kanaal. Paarsgewijs bridgen is echter ook een optie, wat het aantal kanalen halveert maar het vermogen per kanaal verdubbelt. Inwendig zijn signaalpaden naar in- en uitgang alsmede voedingslijnen zo kort mogelijk gehouden. De losse versterkermodulen zijn door kiene plaatsing van de koperen koellichamen netjes gescheiden van elkaars storende invloeden. Qua ingangen kiest u uit symmetrisch XLR of a-symmetrish cinch. De prijs voor de Primae A35.8 bedraagt €5000.