10.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

0
Pro-Ject Power Box RS2 Phono

De Pro-Ject Power Box RS2 Phono is een handige voeding, die zowel een platenspeler als een phono-voorversterker van energie kan voorzien (of ook andere combinaties, de keuze is aan u).

Zeker in het geval van platenspelers ontstaat al snel wat ruimtegebrek. Het is veelal immers niet alleen de platenspeler, maar ook de bijbehorende voeding en een losse phono-voorversterker die een plekje moeten vinden. Tuurlijk: als u een geïntegreerde versterker hebt staan met phono-ingang, vervalt de noodzaak voor ‘t laatstgenoemde onderdeel. En ook de voeding zou kunnen vervallen als u een platenspeler met ingebouwde voeding kiest. Maar bij de meer high-end exemplaren is de trend toch vaak richting losse onderdelen. In dat geval brengt de Pro-Ject Power Box RS2 Phono uitkomst. Hiermee kunt u twee apparaten tegelijk van energie voorzien. Meestal zal het dan gaan om een platenspeler en de bijbehorende phono-voorversterker. Aan de uitgang van de voeding is 2 x 15 Volt gelijkspanning beschikbaar. Deze Pro-Ject-voeding kost u €899. Op de site zelf is er op moment van schrijven nog niks van de nieuweling te vinden, wel vonden we een aankondiging bij het Duitse fairaudio.