15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Uniek exemplaar Blowin’ In The Wind

Uniek exemplaar Blowin’ In The Wind

2
Uniek exemplaar Blowin’ In The Wind

Bob Dylan heeft een nieuwe versie van Blowin’ In The Wind opgenomen. Er verschijnt slechts één exemplaar van de opname, op Ionic Original.

Bob Dylan doet er alles aan om z’n nieuwe medium Ionic Original onder de aandacht te brengen. Toen we een tijdje terug over het ‘nieuwe’ medium schreven, was het onduidelijk of er ook speciale afspeelapparatuur nodig is. Het antwoord daarop blijkt ‘nee’. Gezien het feit dat die ene unieke Ionic Original-plaat voor verkoop op een paar keer ten gehore zal worden gebracht tijdens speciale luistersessies. Daarvoor wordt de McIntosh MT5 platenspeler gebruikt, en die is – hoewel excentriek – geheel standaard in techniek. Na de sessies gaat de plaat bij Christie’s onder de hamer. Verwachte opbrengst van deze 1/1 Blowin’ In The Wind: £600.000…£1000.000. Waarbij u moet bedenken dat een mooi bewaardoosje meegeleverd wordt. Wat de gek ervoor geeft dus.

2 REACTIES