18.1 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio heeft een nieuw user-systeem – op naar een Community!

Alpha Audio heeft een nieuw user-systeem – op naar een Community!

3
Alpha Audio heeft een nieuw user-systeem – op naar een Community!

Alpha Audio draait om u: de lezer. We willen u altijd het beste informeren via nieuws en kennis bijbrengen via reviews en achtergrondverhalen. Echter vinden we het ook prachtig om lezers te verbinden met elkaar. Daarom hebben we al langer een forum (onlangs opgeschoond en vernieuwd). We hebben nu het platform verrijkt met een beter user-systeem. Zo kunt u gemakkelijk(er) met andere lezers in contact komen! 

Een nieuw systeem is altijd even wennen. Maar gelooft u ons: het is eenvoudig in gebruik. En daarbij biedt het véél meer mogelijkheden en mooiere integratie in Alpha Audio. Zo integreert het feilloos met het Forum, reacties die u plaatst én kunt u gemakkelijk andere leden zoeken en ermee chatten (direct berichten versturen). Zoekt u een overzicht van alle activiteiten van de laatste tijd? Dat kan onder Activiteit. Wilt u een een soort ‘Posterwall’ maken? Dat kan via de Widgets… Etc, etc…

Een paar dingen…

Is het allemaal rozengeur en zonneschijn? Nee… natuurlijk niet. Allereerst is het veel werk en soms vrij stressvol. Zeker als je op een live-website toch nog dingen moet aanpassen. Niet fijn. Daarbij is geen enkele migratie gemakkelijk. Primair mogen we uw profiel natuurlijk niet kwijtraken. Net als uw inloggegevens. Dat is allemaal prima meegekomen. (En we hadden natuurlijk back-ups).

Echter is de ‘metadata’ – foto’s en beschrijving van het systeem – niet compatible gebleken. Ja: alles is te fixen, maar dat zou veel tijd en geld hebben gekost. En dan nog zijn de resoluties anders en oogt het dus niet heel fraai. We vragen u deze foto’s nog één keer te updaten via “Edit Profiel” en dan in de linkerbalk: Profiel Avatar en Profiel omslag. Kies wat leuke foto’s en upload deze. Dat ziet er een stuk gezelliger uit dan een Alpha Audio logo. :-). Verder kunt u onder uw profiel natuurlijk van alles toevoegen over uw hobby’s en hifisysteem.

We hebben hieronder wat screenshots neergezet om het geheel wat duidelijker te maken. Indien u vragen of tips hebt: neem gerust contact op!

Community

Wat we proberen te bereiken met dit nieuwe systeem – wat nog veel meer kan dan wat we nu hebben ingeregeld – is dat Alpha Audio een ware liefhebberscommunity wordt. Hifi is een mooie hobby. Een hobby waarbij het geweldig is als we elkaar kunnen helpen. Alpha Audio biedt graag een platform waarbij dit in rust en met respect kan gebeuren!

Wilt u weten wie er allemaal al ingeschreven is? Bekijk hier de geregistreerde leden! Tip: je kan filteren op recent actief / nieuw geregistreerd / Alfabetisch. Alfabetisch geeft een compleet overzicht.

3 REACTIES