11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Norddeutsche HiFi-Tage staan op springen

Norddeutsche HiFi-Tage staan op springen

0
Norddeutsche HiFi-Tage staan op springen

De Norddeutsche HiFi-Tage in Hamburg zijn een begrip in de Duitse hifi-gemeenschap. En zeker ook interessant voor ‘ons’.

Als u woonachtig bent in noord(oost) Nederland is Hamburg geen onoverkomelijke afstand. Iets om voor komend weekend (20 en 21 augustus) in het achterhoofd te houden. Dan worden namelijk de Norddeutsche HiFi-Tage weer gehouden, na een tijdelijke afwezigheid vanwege Covid. Bovendien is dit jaar gekozen voor de relatief Covid-veilige zomermaanden in plaats van de winter. Kortom: gek op audio én niet zo’n trek in een mogelijk meer riskante wintershow? Dan is de show in Hamburg the place to be komend weekend. De toegang is gratis, dus daar hoeft u het alvast niet om te laten. De locatie is trouwens nieuw, namelijk het Privathotel Lindtner aan de Heimfelder Straße 123 in Hamburg.