12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Luidsprekers Actief reProducer Audio Labs Epic 4 speakers

reProducer Audio Labs Epic 4 speakers

0
reProducer Audio Labs Epic 4 speakers

De lekker compacte reProducer Epic 4 speakers zijn van het actieve soort, afkomstig uit de stallen van het Duitse Audio Labs.

De nieuwe reProducer Audio Labs Epic 4 luidsprekers zijn de kleinste exemplaren tot nu van de fabrikant. Actief en al is het een ‘one stop’-oplossing voor bijvoorbeeld het realiseren van hoogwaardig computergeluid. Vanzelfsprekend zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruik in (kleinere) studio’s. Maar zeker ook als basis voor een stereo-set voor kleinbehuisden, of als uitbreiding voor een meerkanaalssysteem. In de versterker is een volledig analoog signaalpad gebruikt, waarbij als drivers gekozen is voor een 4-inch midden-lage-toner en een 1-inch tweeter. De scheidingsfrequentie ligt op 3 kHz; de lage frequenties worden vanaf 80 Hz hoorbaar gemaakt. U kunt kiezen uit een cinch-lijningang of een XLR-aansluiting.

50 Watt RMS

Via potmeters aan de achterkant stelt u klankkleur middels een regelaars voor hoge en lage tonen in. Ook de volumeregelaar bevindt zich aan de achterzijde. Het vermogen dat de ingebouwde klasse D-eindversterker maximaal kan leveren bedraagt 50 Watt RMS. Meegeleverd wordt een draagtas, zodat u de speakers desgewenst ook eens mee kunt nemen. Redelijk te doen trouwens, want de speaker weegt 3 kilo. U betaalt voor de Audio Labs reProducer Epic 4 een bedrag van €1199.