12.8 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

0
Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

Russ Andrews brengt een nieuw netsnoer uit in de vorm van de EVO-S PowerKord, volgens hun zeggen zelfs het ‘ultieme’ snoer.

Het nieuwe Russ Andrews EVO-S PowerKord beschikt over een ster-aardings-configuratie. Daarbij fungeert de voor- of geïntegreerde versterker als hub. De behuizing van elke overige component in de keten wordt vervolgens verbonden met de behuizing van de hub. En die wordt dan weer via een Russ Andrews RF Router of SuperRouter aangesloten. Die onlangs geïntroduceerde SuperRouter sluit naadloos aan bij en vooral op de nieuwe EVO-S PowerKord. Hierbij wordt de netspanningskabel zelf geaard, wat dan weer net wat anders is dan aarding om veiligheidsredenen. Het snoer maakt gebruik van Kimber Kable geweven opbouw, waarbij de aardleiding spiraalsgewijs over in totaal 24 fase- en nul-geleiders is gewikkeld. Het EVO-S PowerKord kost £1149 voor een meter, £1349 voor 1,5 meter en £1549 voor 2 meter.