YouTube met betaalde toegang voor meer streamers?

0
YouTube

YouTube komt mogelijk – vooralsnog – in de VS met de optie om abonnementen van anderen (denk HBO Max etc) af te sluiten onder de vlag van YouTube.

Of het handig is om alles via Google te laten verlopen in uw digitale leven? Het antwoord op die vraag laten we gemakshalve maar wijselijk in het midden. Mocht u echter iemand zijn die volop Gmail gebruikt, vaak in Google Docs bezig is, Chrome standaard ingelogd laat bij Google en regelmatig YouTube kijkt met eveneens ingelogde account, dan maakt het allemaal weinig meer uit. Ook niet wat betreft de nieuw voorspelde mogelijkheid van YouTube om tevens abonnementen op andere aanbieders binnen Google’s streamingdienst af te sluiten. The Wall Street Journal meldt dat een dergelijke feature inmiddels al anderhalf jaar achter de coulissen wordt voorbereid. Volgens hen zouden HBO Max, Showtime en AMC+ al aan boord gehaald zijn. Vooralsnog lijkt het alleen om de Amerikaanse markt te gaan, de tijd zal leren of het ook onze richting op komt.