19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi AudioFeel met TAD Show

AudioFeel met TAD Show

0
AudioFeel met TAD Show

AudioFeel organiseert op 24 september – ook wel bekend als komende zaterdag – een show met in de hoofdrol de TAD Evolution Two.

Wilt u eens uitgebreid luisteren naar de TAD Evolution Two zuilen, dan kan dat komende zaterdag 24 september bij AudioFeel. U kunt dan terecht aan de Wilhelminastraat 126 te Doetinchem. En dan tussen 11.00 tot 16.00 uur, om precies te zijn. In verband met beperkte zitplaatsen wordt gevraagd om u vooraf in te schrijven. Dat kan via [email protected].

“De aansturing van de luidsprekers blijft nog een verrassing”, zo lezen we in de uitnodiging. Wel kunnen we al verklappen dat Aurender ingezet zal worden als bron. Daar is AudioFeel eerder in 2022 dealer van geworden. Meer informatie ook op de website van de dealer.