20.6 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Streaming Audio Streaming Cambridge Audio streamers met Deezer

Cambridge Audio streamers met Deezer

0
Cambridge Audio streamers met Deezer

Cambridge Audio heeft Deezer toegevoegd aan z’n assortiment audiostreamers, zo kunt u voortaan ook naar deze muziekdienst luisteren.

Deezer is misschien net wat minder populair dan Tidal, Qobuz of Spotify. Maar onderschat de muziekdienst met z’n catalogus van maar liefst 90 miljoen tracks ook zeker niet. Cambridge Audio erkent het potentieel in ieder geval, nu het Deezer heeft toegevoegd aan z’n streamers. De update die dit regelt staat klaar voor de Evo 75, Evo 150, CXN (V2), CXN (V1) en Azur 851N. Om meer precies te zijn: de update staat per direct klaar voor de EVO’s, de rest krijgt in de loop van de komende weken.