20.6 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Farad Power Supplies met veel nieuws

Farad Power Supplies met veel nieuws

0
Farad Power Supplies met veel nieuws

Farad Power Supplies heeft diverse nieuwe zaken te melden. Goed om te weten als u op zoek bent naar een nieuwe voeding!

Farad Power Supplies begon volgens de oprichters in 2018 als een creatief project ‘voor erbij’. U weet hoe dat soort ‘voor erbij’-projecten soms verlopen. In het geval van dit project groeide het in ieder geval als kool. De voedingen van het merk zijn geliefd, wat betekent dat Farad Power Supplies inmiddels is verhuisd naar een ruimte met meer productiecapaciteit. Ook nieuw is de webshop, die nu volgens de fabrikant veel beter past bij waar het merk voor staat. U treft daar onder meer de meest recente versies van de Super3-serie aan. Voedingen met een écht lineaire -12V en 15 V uitgangen. Upgrade-kits voor de Chord Dave (level 2 kabel-assemblages en power management module). Praktisch is dat vanaf nu ook betalingen via een creditcard mogelijk zijn.

Super10

Er gingen al een tijdje geruchten rondom een op spingen staande Power10. Die geruchten blijken volgens Farad Power Supplies inderdaad op waarheid te berusten. In het derde kwartaal van dit jaar kunt u de 10 Ampere voeding verwachten. Ook op springen staat een gloednieuwe ATX super-condensator-voeding, waarmee u computergebaseerde audio-projecten naar een hoger niveau tilt.