Musical Fidelity M6x 250.7 surroundversterker

0
Musical Fidelity

De nieuwe Musical Fidelity M6x 250.7 is een meerkanaals-versterker bedoeld voor home cinema-gebruik.

Musical Fidelity is natuurlijk vooral bekend van z’n ‘klassieke’ stereoversterkers. Nu is daar de M6x 250.7 bij gekomen. Het betreft een 7-kanaals versterker, waarbij elke uitgang aangestuurd wordt door een klasse A/B-versterker met een vermogen van 250 Watt ‘t stuk (in 4 Ohm, piek 400 Watt). De voedingstrafo is volgens de fabrikant van het soort ‘super silent. Vervelende fans treft u ook niet aan in het ontwerp, dus het geheel werkt in stilte. De SNR bedraagt 105 dB (op 1 kHz / 200 Watt), terwijl de THD + N op 0,003% ligt (bij 100 Watt). U sluit de Musical Fidelity M6x 250.7 aan op een meerkanaals voorversterker of AV-receiver, waarbij u gebruik kunt maken van gebalanceerde XLR-ingangen of ongebalanceerde RCA-ingangen. Bi-amping is eveneens een optie.

De 7-kanaals uitvoering kost $3388; er komen ook nog een goedkopere 5-kanaals en duurdere 11-kanaals variant aan.