12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Primare SPA25 Prisma thuisbios-versterker

Primare SPA25 Prisma thuisbios-versterker

0
Primare SPA25 Prisma thuisbios-versterker

Primare heeft de nieuwe SPA25 Prisma geïntegreerde versterker aangekondigd, primair bedoeld voor home cinema-toepassingen.

De nieuwe Primare SPA25 Prisma debuteerde afgelopen weekend op de Britse audioshow HiFi Live op het Ascot Racecourse Grandstand. Opvallend is alvast het elegante non-nonsense ontwerp zonder overbodige poespas. Onder de motorkap ziet u echter een 9-kanaals geïntegreerde versterker en processor. De SPA25 ondersteunt de nieuwste versies van Dolby Atmos en DTS X, Dirac Live EQ, 4K HDR schakelen, eARC en Primare’s huiseigen netwerkspeler. Elk kanaal kan een maximaal vermogen van 100 Watt leveren, ook als alle kanalen in gebruik zijn.

Bi-amping

Bi-amping van de linker- en rechter hoofdkanalen is eveneens een optie. Liefhebbers kunnen desgewenst nog een stereoversterker toevoegen voor een totaal van 11 beschikbare kanalen. De nieuweling is het eerste model van de fabrikant dat de nieuwe IR-afstandsbediening – compatible met elk voorgaand en actueel model van Primare – krijgt meegeleverd. De SPA25 kost €5500, leverbaar vanaf november dit jaar.