PS Audio presenteert BHK Signature 600

0
PS Audio

De nieuwe PerfectWave BHK Signature 600 Monoblock Amplifier (zoals z’n volledige naam luidt) van PS Audio is een stevig uit de kluiten gewassen mono-versterker.

Qua gewicht tikt de PS Audio Signature 600 Monoblock Amplifier bijna de 50 kilo aan. Een gewichtige knaap dus, waarbij het oppassen is voor de rug. Anderzijds: eenmaal op z’n plek zal deze mono eindversterker vast niet heel veel meer worden verplaatst. Volgens de fabrikant biedt de versterker een heerlijke mate van helderheid gekoppeld aan een indrukwekkend dynamisch bereik. Daarnaast zijn ze in staat om zo ongeveer elke speaker moeiteloos aan te sturen.

Bascom King’s laatste

De PS Audio is BHJK Signature 600 is trouwens het laatste ontwerp van de in mei dit jaar overleden Bascom King. Vanzelfsprekend is de fabrikant trots op het laatste werk van de gevierde ontwerper. Wat de droge cijfertjes betreft: de versterker levert een vermogen van maximaal 600 Watt in 8 Ohm, of 1500 Watt in 4 Ohm. Het ontwerp is volledig gebalanceerd opgezet, van ingang tot uitgang. U kunt kiezen uit ingangen in de vorm van gebalanceerd XLR of ongebalanceerd RCA. De ingangstrap bevat twee handmatig geselecteerde buizen, die samen met een gelijkrichtbuis en N-channel MOSFET uitgangstrap het uiteindelijke uitgangssignaal leveren. De aparte voedingstrafo voor de uitgang levert een vermogen van maximaal 1,6 kVA, terwijl de afvlakcapaciteit in de voeding meer dan 300.000 uF bedraagt. Per paar betaalt u een bedrag van $32498.