22.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Roon maakt nieuwe partners bekend

Roon maakt nieuwe partners bekend

0
Roon maakt nieuwe partners bekend

Roon heeft een hele serie nieuwe partners bekend gemaakt die binnenkort (en voor een deel nu al) Roon Ready en (of) Roon Tested zijn.

Roon timmert nog altijd stevig aan de weg. Het muziekbeheer- en afspeelsysteem kent een steeds grotere schare volgelingen. Het overgrote deel daarvan maakt tevens gebruik van de ‘betere hifi’. Niet heel vreemd, want precies daarvoor is het geheel ontworpen. Met regelmaat maakt het bedrijf nieuwe partners of nieuwe apparaten van al bestaande partners bekend. Deze zomer is het de beurt aan Hegel (H390, H590 ‘ultimate’), dCS (Lina Headphone System), Thrax Audio (Ares MkII), Matrix Audio (Element i2, Element M2, Element X2, Mini-i Pro 3), TAD (D1000TX, DA1000TX), Burson Audio (Composer 3XP, Conductor 3P, Conductor 3R, Conductor 3X GT, Conductor 3XR, Playmate 2, Timekeeper 3i).