11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi UK HiFi Show Live naar nader te bepalen datum

UK HiFi Show Live naar nader te bepalen datum

0
UK HiFi Show Live naar nader te bepalen datum

Het is wellicht een beetje mosterd na de maaltijd, maar de UK HiFi Show Live op het Ascot Grandstand werd op het allerlaatste moment gecanceld.

Omdat verschillende fabrikanten de afgelopen tijd hebben aangegeven paraat te zullen staan op de UK HiFi Show Live op ‘t Ascot Grandstand besteden we er toch maar even aandacht aan. De show die afgelopen weekend zou plaatsvinden werd namelijk op ‘t allerlaatste moment afgelast, vanwege het overlijden van koningin Elizabeth II. De organisatie laat weten dat ze de show niet wilden laten doorgaan ten tijde van de periode van nationale rouw. Wanneer het geheel dan alsnog wel doorgang gaat vinden is vooralsnog onbekend. Hou de website van het evenement in de gaten, zouden we zeggen. Als u van plan bent of was een bezoekje te brengen, that is.