15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Advance Paris met nieuwe ‘hybriden’

Advance Paris met nieuwe ‘hybriden’

0
Advance Paris met nieuwe ‘hybriden’

Avance Paris komt met een serie nieuwe ‘hybride’ producten, om precies te zijn gaat het om de A12 Classic, MyConnect 250 en X-cd9.

Advance Paris is de levering gestart van een drietal nieuwe producten, zo laat importeur-distributeur Servi-Q weten. Twee modellen kunnen volgens hen gezien worden als “on top off” de succesvolle hybride modellen A10 Classic geïntegreerde versterker en de Myconnect 150 All-in-One. ‘Los van meer connectiviteit vallen deze producten met name op door de ingezette eindversterker. Beide nieuwe modellen A12 Classic en MyConnect 250 onderscheiden zich door een, voor beide modellen, identieke Dual-Mono opgebouwde eindtrap met een indrukwekkend vermogen van 280W (bij 4 Ohm) en 190W (bij 8 Ohm) per kanaal. Qua aansluitmogelijkheden staan beide modellen op uitzonderlijk hoog niveau. Completer kan haast niet. HDMI-ARC en HDMI Audio-IN, Phono MM met instelbare waardes en MC High en Low, meerdere optische en coaxiale ingangen alsmede AES/EBU. Plenty analoge cinch en XLR ingangen en ook nog twee instelbare hoofdtelefoonuitgangen maken het geheel af’, aldus Servi-Q.

CD-speler

De distributeur annex importeur vervolgt: ‘Op het gebied van hybride designs voor CD-spelers heeft Advance Paris een lange historie. Er zijn eigenlijk altijd hybride CD-spelers in het assortiment geweest. Naast de X-CD1000EVO is er nu ook een goedkopere hybride CD-speler in de vorm van de X-cd9 beschikbaar. Bij dit model zijn de buisjes fraai in het frontpaneel geplaatst. De voeding is voorzien van een ringkerntrafo welke zover mogelijk van het digitale circuit is geplaatst om interferenties te minimaliseren’.

De gangbare winkelprijzen zijn: