Auris Audio Nirvana IV

0
Auris Audio

Auris Audio heeft een gloednieuwe high-end hoofdtelefoonversterker uitgebracht, de Nirvana IV die breed inzetbaar moet zijn.

Volgens Auris Audio is hun nieuwe Nirvana IV hoofdtelefoonversterker speciaal ontworpen om alle soorten koptelefoons aan te kunnen sturen. Inclusief de moeilijkste planar-magnetische modellen. Ondersteunde impedanties liggen tussen 32 en 600 Ohm. Bovenop de behuizing van de versterker prijken buizen, door Auris Audio zorgvuldig geselecteerde en vooraf geteste exemplaren om precies te zijn. Verder is gebruik gemaakt van onderdelen van klinkende merken als Mundorf, Rubicon en Wima. De trafo’s zijn in-huis gebouwd, handmatig gewikkeld op dubbele C-vormige kernen. De Nirvana IV is gevat in een aluminium behuizing; de voeding is een extern exemplaar. De prijs bedraagt $5799.