11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Discussiesessies over Hifi bij Poulissen Roermond

Discussiesessies over Hifi bij Poulissen Roermond

0
Discussiesessies over Hifi bij Poulissen Roermond

Poulissen Roermond heeft Aalt Jouk van den Hul opnieuw weten te ‘strikken’ voor een serie discussiesessie over hifi. Wissel van gedachten met anderen, of ga gewoon lekker luisteren.

Discussies over hifi-audio zijn er altijd geweest en zullen ongetwijfeld altijd blijven. Til die gesprekken eens naar een hoger niveau, en wissel van gedachten met andere audiofielen. Onder ‘leiding’ van een ware expert in de vorm van Aalt Jouk van den Hul. Kan allemaal tijdens een van de geplande discussiesessies bij Poulissen Roermond. Op de site lezen we in de aankondiging:

Na de succesvolle bijeenkomsten van vorig jaar hebben wij de heer Van den Hul* opnieuw bereid gevonden voor een exclusieve bijeenkomst op 19 november 2022. De nadruk zal dit jaar liggen op het interactief met elkaar over HiFi van gedachte wisselen, onder leiding van Aalt Jouk van den Hul. Hou je van HiFi, wil je meer te weten komen, discussiëren of wil je liever gewoon komen luisteren wat de heer Van den Hul te vertellen heeft? Kom dan naar een van de onderstaande bijeenkomsten.

Welke onderwerpen zullen tijdens de sessie centraal staan?

De heer Van den Hul wisselt graag actief van gedachte met bezoekers over uiteenlopende HiFi onderwerpen en gaat daar tijdens de bijeenkomsten graag dieper op in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Hoe stel je de ultieme HiFi-installatie samen, wat is daarbij van belang en wat beïnvloedt een goede luisterervaring?  

Zelf een gespreksonderwerp aandragen

Het is vanzelfsprekend mogelijk om vooraf of tijdens de sessie zelf nog een gespreksonderwerp aan te dragen. Geef je onderwerp desgewenst vooraf door via [email protected] of leg de heer Van den Hul de vraag tijdens de sessie voor.

Wanneer?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Is je belangstelling gewekt? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld in deze e-mail je naam, het aantal personen en welk tijdstip je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Zaterdag 19 november | 10.00 – 11.30 uur | ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 13.00 – 14.30 uur | ontvangst vanaf 12.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 15.00 – 16.30 uur | ontvangst vanaf 14.30 uur met koffie/vlaai

Poulissen neemt vervolgens contact met je op voor het reserveren van een plek.

* De heer Van den Hul is de oprichter van het audiomerk Van den Hul, een Nederlands bedrijf dat wereldwijd naam en faam heeft gemaakt. Echte liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. Zijn bekendste producten zijn audio- en videokabels en elementen voor platenspelers. Zo bouwde hij zelfs een element en een phono-voorversterker volledig volgens zijn eigen specificaties. De kabels van het merk worden door veel bekende audiofabrikanten, zoals Bowers & Wilkins in haar bekende 800-Series, gebruikt als interne bedrading van apparatuur en luidsprekers.

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.:

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND

Tel: 0475-335716