JVC D-ILA 8K jubileumprojector

0
JVC

De D-ILA vlaggenschip-projector van JVC bestaat 25 jaar en dat wordt vanzelfsprekend gevierd met een groots jubileummodel.

De gloednieuwe DLA-25LTD van JVC is een 8K laserprojector. Uitgebracht in een gelimiteerde oplage ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de D-ILA-lijn. Écht gelimiteerd trouwens, want er worden er maar 25 van gemaakt. In de VS krijgen gebruikers bij aanschaf een jack met speciaal jubileum-embleem erop; EU-kopers ontvangen een schild met het ingegraveerde serienummer van hun projector. De specs liegen er niet om: 3000 lumens piekhelderheid, 150.000:1 contrastverhouding, support voor HDR10+ en JVC’s huiseigen techniek om 4K-content te upscalen naar 8K. Er worden intern drie 0,69 inch native 4K ILA-modules ingezet, alsmede een uit 18 elementen bestaande 100 mm lens van glas. O ja, blijft over de prijs: $29.999, waarbij geldt dat u heel snel moet zijn om er eentje in handen te krijgen.