18.1 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Streaming Audio Pro-Ject BT Box E HD

Pro-Ject BT Box E HD

0
Pro-Ject BT Box E HD

Met de Pro-Ject BT Box E HD maakt u van een bestaande Bluetooth-loze voor- of geïntegreerde versterker een Bluetooth-capabel exemplaar.

Hoewel veel moderne geïntegreerde en voorversterkers over Bluetooth beschikken, is dat lang niet altijd ‘t geval. Ook op oudere hifi-apparaten treft u deze optie niet aan. Om in voorkomende gevallen toch gebruik te kunnen maken van Bluetooth, is een apparaat als de nieuwe Pro-Ject BT Box E HD noodzakelijk. In dit specifieke geval worden zowel aptX als aptX HD ondersteund, wat betekent dat u er – afhankelijk van de bron – een betere geluidskwaliteit uithaalt dan met het standaard SBC-protocol. Wat trouwens ook ondersteund wordt voor niet-aptX-capabele bronnen. Opvallend is dat AAC ontbreekt, dus als u voornamelijk bronnen uit het Apple-ecosysteem in huis hebt, haalt u er alleen de veel mindere SBC-kwaliteit mee. De Pro-Ject BT Box E HD kan tot 8 verschillende connectiegegevens bewaren. Er is een schakelbare analoge of digitale Toslink-uitgang beschikbaar. Een losse netvoeding wordt meegeleverd. Kies uit de kleuren zwart of wit, u betaalt er €139 voor.