18.5 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Regionale ‘High End’ in Dortmund

Regionale ‘High End’ in Dortmund

0
Regionale ‘High End’ in Dortmund

Als München net een brug te ver is voor u, dan is dat met Dortmund wellicht niet ‘t geval. Alwaar in november een regionale High End wordt gehouden.

Natuurlijk heeft de High End München een klinkende naam. En kunt u er zo ongeveer alles op het gebied van high-end en de betere hifi (ook voor de oren) verwachten. Alleen: de afstand vanuit Nederland is best groot. Het betekent dan veelal ook een meerdaagse trip, tenzij u even in de privéjet heen en weer gaat. Maar dat genoegen is maar voor weinigen weggelegd. De High End Society – organisatie van de beurs in München – ziet ook in dat de locatie niet voor iedereen even gunstig is. En is dus begonnen met regionale edities. De eerstkomende – onder de naam ‘finest audioshow’ staat op de rol voor 5 en 6 november (zaterdag 10.00 uur – 18.00 uur, zondag 10.00 uur – 17.00 uur). Locatie: TOP Tagungszentrum Dortmund, Emil-Figge Straße 43 in – jawel – Dortmund. Mocht u dan geen tijd hebben, dan is ook de regio High End in Hannover op 26 en 27 november een optie. Maar da’s alweer een flink stuk verder rijden natuurlijk. Zelfde openingstijden als in Dortmund, maar dan in het HCC Hannover Congress Centrum, Theodor-Heuss-Platz 1-3, Hannover.