22.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Streaming Audio Multiroom Audio Sonos fixt firmwarebug

Sonos fixt firmwarebug

0
Sonos fixt firmwarebug

Sonos heeft de nieuwe firmwareversie 14.18 uitgebracht, die een vervelend probleem met de Arc en Sub-apparaten oplost.

Normaliter zorgt een firmware-update voor bugfixes, en met regelmaat ook voor nieuwe functionaliteit. Dat ging een tijdje terug even helemaal mis bij Sonos. Bezitters van de Arc en Sub klaagden dat er na updaten naar firmwareversie 14.12 ineens een heel stuk magerder geluid hoorbaar was. Het volume in z’n algemeenheid was teruggeschroefd, gekoppeld aan een vreemde frequentiecurve. Dat laatste leidde tot een nogal drastisch verlies van lage tonen. De nu door de fabrikant uitgebrachte firmwareversie 14.18 lost deze bugs weer op, zo is inmiddels ook door vele gebruikers bevestigd. Snel updaten dus, als u last heeft van dit soort problemen op uw Sonos-speaker(s).