11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Twee mooie prijzen voor onze Patreons!

Twee mooie prijzen voor onze Patreons!

4
Twee mooie prijzen voor onze Patreons!

We hebben twee mooie prijzen voor onze Patreonleden. Onlangs hebben we de Simgot King Wonder in-ears getest én hebben we wat proeven gedaan met netwerktweaks. In beide gevallen willen we deze kits graag verloten onder onze Patreon-leden!

We doen graag wat terug voor onze supporters. Jullie steunen ons in het onafhankelijk blijven van Alpha Audio en dat vinden we heel erg bijzonder. (Nog geen Patreon-lid? Dat kan hier!).

Om ook wat terug te doen, hebben we twee prijzen die we gaan weggeven onder onze Patreonleden. We trekken een winnaar op Zondag 23 Oktober tijdens de Livestream. Wees er dus bij! Uiteraard communiceren we het óók via een bericht op onze Patreon-pagina. 🙂

Tot zondag!