11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Winkels Winkelbezoek Van Deynen smart solutions open huis

Van Deynen smart solutions open huis

0
Van Deynen smart solutions open huis

Volgende week gooit Van Deynen in Sint Nicolaasga (vlakbij het Tjeukemeer) de deuren open voor een blik in de keuken.

Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 oktober 2022 houdt Van Deynen smart solutions in Sint Nicolaasga Open Huis. Het bedrijf, dat slimme oplossingen levert voor particuliere én zakelijke omgevingen op het gebied van audio, video en domotica, is dan dagelijks van 10 tot 17 uurgeopend voor publiek. Iedereen is welkom om vrij binnen te lopen voor een rondleiding, demo, hapje en drankje. Een jaar geleden hebben de vier gebroeders Van Deynen hun nieuwe bedrijfspand aan de Tsjûkemarwei 21b in Sint Nicolaasga betrokken. Nu het helemaal klaar is, presenteren ze het graag aan het grote publiek.

Luisteren en beleven

‘Tijdens de Open Huis-dagen staan de deuren open voor eenieder die nieuwsgierig is naar wat er zich in het moderne pand bevindt. Er zijn meerdere belevingsruimtes waarin een arsenaal aan luidsprekers kan worden getest. Hier kun je op comfortabele banken de verscheidenheid in geluid ervaren. Ook is er een domoticaruimte waarin diverse technische snufjes worden gedemonstreerd en er is een privébioscoop. Verder zijn er demo’s van diverse producten en merken uit de audio-, video-, en domotica wereld. Het is ook mogelijk om gewoon even rond te kijken, een rondleiding te volgen en natuurlijk af te sluiten met een hapje en drankje’, zo laat Van Deynen weten.

4 x Van Deynen

Het bedrijf wordt gerund door de vier gebroeders Van Deynen. Vanuit hun passie voor muziek en technologie is de hobby uitgegroeid naar iets groots. Ze werken bijna dagelijks aan uitgebreide geluids- of lichtplannen tot oplossingen voor beeld, akoestiek, beveiliging en domotica, met als doel woon- en werkcomfort te optimaliseren. De mannen zijn trots op het resultaat en verwelkomen graag bezoekers om hen te laten zien, horen en ervaren. Sfeer proeven kan alvast op www.van-deynen.nl. U vindt de zaak aan de Tsjûkemarwei 21b, 8521 NA te Sint Nicolaasga.