18 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Versterkers Geïntegreerd Vincent SV-237MKII hybride klasse A-versterker

Vincent SV-237MKII hybride klasse A-versterker

0
Vincent SV-237MKII hybride klasse A-versterker

De Vincent SV-237MKII is zoals uit het typenummer te concluderen valt bij alweer de derde versie aanbeland. Hybride en klasse A, voor een ieder die niet kan kiezen tussen buis of transistor.

In de voorversterkertrap van de Vincent SV-237MKII wordt een paartje 6N1P ‘New Old Stock (NOS)’ buizen gebruikt. Dat moet leiden tot een natuurlijk en ‘warmer’ klankbeeld. De eindversterker is dan weer geheel met halfgeleiders opgebouwd. De vier eindtransistoren leveren een maximaal RMS-vermogen van 250 Watt per kanaal in 4 Ohm ( 2 x 150 Watt in 8 Ohm). Het frequentiebereik van deze geïntegreerde versterker loopt van 20 Hz tot en met 20 kHz, waarbij we het hebben over een klasse A-versterker qua opbouw. Qua ingangen kunt u kiezen uit zowel digitale als analoge invoer. Een ingebouwde DAC van Burr Brown – de PCM 5102 om precies te zijn – levert een maximale kwaliteit van 24 bit / 192 kHz. Verder staat ook Bluetooth paraat voor draadloze bronnen als bijvoorbeeld uw smartphone. De Vincent SV-237MKII is leverbaar in zwarte of zilveren uitvoering, voor een bedrag van €2499.