Alpha High End Clarisys-show

0
Alpha High End

Alpha High End in ‘t Belgische Ukkel (Brussel) houdt op 20 en 27 november een show rondom het merk Clarisys.

Behalve liefde voor het weer hebben ze in Ukkel ook liefde voor high-end audio. Althans, als u een bezoek brengt aan de daar gevestigde zaak Alpha High End Audio (niet gerelateerd aan ‘ons’, trouwens). Voor deze maand staan daar mooie shows ingepland.

’Wat is de verrassing en wat gebeurt er op 20 en 27 november in onze Ukkel auditorium
Om erachter te komen wat er achter deze preview onder het teken van de ontdekking van het Clarisys Audio Auditorium zit, registreer je nu per telefoon of e-mail voor de sessie van uw keuze 11:00 of 14:30 aan te geven. Rond een proeverij, ontdekt u de Clarisys Audio Auditorium panel speakers en andere prachtige elektronica. Voor degenen die Alpha High End nog niet kennen, is dit het moment, het is tijd om vertrouwd te raken met apparatuur die voor iedereen toegankelijk is, om nog maar te zwijgen van het wijze advies van een team van audiovisuele enthousiastelingen. Jullie geduld zal in harmonie zijn met jullie wens en jullie “high fidelity”’, zo laat een enthousiast Alpha High End weten.