AudioPerfect met Double Belgian Show

0
AudioPerfect

AudioPerfect organiseert op zaterdag 10 én zondag 11 december de ‘Double Belgian Shows’, vanwege grote belangstelling een dag extra!

‘Als je dacht dat België geen tophifimerken produceert, denk opnieuw. We laten je op deze demonamiddag(en) een groot pallet aan prachtige muziek in alle genres horen op Belgische absolute topluidsprekers, de Ilumnia ‘Magister mkII’. De bron is de Belgische topstreamer 432EVO ‘Aeon’. Daartussen zit de beste DAC van Musical Fidelity, de M6xDAC en hele goeie voor- en eindversterkers met lampen/buizen van Luxman, de ‘CL-38uC’ en ‘MQ-88uC’. Een PS Audio ‘P12’ stroomregenerator zorgt voor schone stroom en Furutech snoeren zorgen voor een feilloze signaaloverdracht’, zo lezen we in de aankondiging van AudioPerfect.

Meldt u aan via een e-mailtje naar [email protected].

  • Wanneer: zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 van 14u00 tot 18u00.
  • Waar: Dom van Asschestraat 2, Oostkamp.
  • Gezondheid: ontsmettingsgel aanwezig. Bent u ziek of hebt u symptomen van een besmettelijke ziekte, annuleer aub tijdig uw deelname.