14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Winkels D&D Audio en YG Acoustics

D&D Audio en YG Acoustics

0
D&D Audio en YG Acoustics

D&D Audio laat vol enthousiasme weten dat het YG Acoustics aan z’n merkenassortiment heeft toegevoegd.

Per direct is D&D Audio voor de Nederlandse markt de importeur geworden van de high-end luidsprekers van YG Acoustics. Op deze pagina betreffende het nieuw toegevoegde merk lezen we ‘Het Amerikaanse YG Acoustics is in 2002 opgericht in de buurt van Denver, Colorado, en heeft in de twintig jaar sindsdien een serieuze reputatie opgebouwd binnen de high-end audio-industrie. Dat dankt de fabrikant aan een team met een passie voor muziek, dat zich toegelegd heeft op producten die de meest nauwkeurige en muzikale prestaties leveren die vandaag de dag mogelijk zijn. “Ons streven om de emotionele magie van een live optreden opnieuw te creëren, inspireert ons voortdurend om de grenzen van de audiotechnologie te verleggen”, aldus onze nieuwe collega’s aan de andere kant van de oceaan’.

Allernieuwste op vlak wetenschap en techniek

We lezen verder: ‘“Door de jaren heen heeft onze reis geleid tot vele eigen innovaties in ontwerp, materialen en productie.” Steeds een stapje beter door R&D, innovatie en voortschrijdend inzicht, waar kennen we dat ook weer van? In ieder geval van Siltech, Crystal Cable en Devialet, om drie familieleden van YG uit de stal van D&D te noemen. Ook YG-luidsprekers verenigen het allernieuwste op het gebied van wetenschap en technologie. Ze zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en worden in eigen huis vervaardigd met een ongekende precisie. Dat is niet alleen een statement, maar een gegeven dat we kunnen staven aan de metingen die in het lab uitgevoerd worden: enorme frequentiebandbreedte, uitzonderlijke fase coherentie en ongekend dynamisch bereik in combinatie met serieuze lage vervorming’.