21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Noir et Blanc audio show Brussel

Noir et Blanc audio show Brussel

4
Noir et Blanc audio show Brussel

Komend weekend is er weer een mooie show in de Europese hoofdstad: Brussel. De show die gedoopt is naar de organisator – Noir et Blanc – is van 5 tot en met 6 november 2022. U bent van 10:00 tot 18:00 welkom om lekker rond te lopen door de ruimtes van het BluePoint conferentiecentrum. Op de beurs vindt u niet alleen mooie audio-apparatuur; er worden ook interessante praatjes gehouden. Reden genoeg om even een bezoekje te brengen dus! 

Nu kunnen we de complete lijst van deelnemers gaan opsommen, maar dat is niet zo zinvol: u kunt de complete catalogus hieronder doorbladeren. We kunnen u garanderen dat er een interessante hoeveelheid merken aanwezig is. Tevens interessant om te vermelden, is dat er wat leerzame praatjes zijn van bijvoorbeeld: Jan Douwe Kroeske, Mike Picanza, Mike Engström, collega Hans Beekhuyzen en ondergetekende.

Collega Hans Beekhuyzen – vind hier zijn Youtube-kanaal – gaat praten over de digitale keten. En dan inhakend op streaming audio waar hij ook al lang mee bezig is. Hij zal vooral ingaan op hoe digitale audio werkt, wat invloed heeft op de weergavekwaliteit én zal natuurlijk de nodige vragen beantwoorden uit het publiek.

Uw auteur gaat in op de invloed van een netwerk op weergave. Hoe is het mogelijk dat het wisselen van een switch een hoorbare invloed heeft? Hoe kan het dat in bepaalde gevallen het wisselen van een kabel, of het spelen via een optische verbinding een klankmatig verschil maakt? Ook hier is tijd om vragen uit het publiek te beantwoorden.

Brussel is een Franstalig gebied, echter is zowel Hans Beekhuyzen als ondergetekende de Franse taal niet dusdanig machtig dat we de presentatie in het Frans houden. De presentaties zijn daarom in het Engels.

De complete catalogus

4 REACTIES