28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons Razer Hammerhead HyperSpeed ANC gaming-in-ears

Razer Hammerhead HyperSpeed ANC gaming-in-ears

0
Razer Hammerhead HyperSpeed ANC gaming-in-ears

Ook in de gamingwereld is ANC een ding aan het worden, getuige bijvoorbeeld de nieuwe Razer Hammerhead HyperSpeed in-ears.

Mocht de naam Hammerhead in combinatie met merknaam Razer u bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. De Hammerhead HyperSpeed is namelijk gebaseerd op de ‘gewone’ Hammerhead. Verschil is dat de HyperSpeed makkelijker met gameconsoles verbinden. Vandaar dat er aparte modellen zijn voor zowel de PlayStation als de Xbox (bovenaan te zien). Blijkbaar is dat nodig in de wondere wereld der consoles. Apart is verder dat de Xbox-versie óók kan koppelen met de PS 4 en 5, maar de PS-versie niet kan koppelen aan de Xbox. Dat komt omdat Microsoft een speciale beveiligingschip vereist om te koppelen, en die is niet aanwezig in de PS-only-versie. Elke versie heeft een passende kleur voor de console waarvoor hij bedoeld is.

ANC

Gamers zullen ongetwijfeld het RGB-verlichtingseffect weten te waarderen. Opladen doet u via USB-C. Beide uitvoeringen van de Razer Hammerhead HyperSpeed zijn voorzien van ANC, zodat concentreren in een lawaaiige gamecompetitie mogelijk is. Ongeacht de uitvoering, kost de de Hammerhead HyperSpeed $149,99