13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Van Medevoort Audio avonden Line Array weergevers

Van Medevoort Audio avonden Line Array weergevers

0
Van Medevoort Audio avonden Line Array weergevers

Van Medevoort Audio laat weten de komende weken demo-avonden te organiseren speciaal bedoeld voor liefhebbers van Line Array-weergevers.

We laten Van Medevoort zelf aan het woord: ‘De komende weken gaan wij demo avonden organiseren voor de liefhebbers van Line Array weergevers. Dit naar aanleiding van een review over Line Array luidsprekersystemen in combinatie met vier van onze vM PA471 mono eindversterkers in bi-amp toepassing. Aangezien wij een drietal line source luidsprekers in ons programma hebben, met name de vM REQ, de vM RDQ en de vM ED7.2, gaan wij deze demo avonden in kleine bezetting organiseren voor liefhebbers van dit type weergevers.
De apparatuur is, zoals bij ons gebruikelijk, een complete vM audio set met elektronica, luidsprekers en kabels. Het zwaartepunt ligt tijdens deze demo’s wel bij de elektrostatische Line Source luidsprekers, de vM REQ (en/of vM ED7.2)’.

Aanmelden

Interesse in zo’n muzikale annex audiofiele demo avond? Stuur dan het contactformulier op de website of een email naar [email protected] om een reservering te plaatsen. Na de planning ontvangt u dan – zo belooft de fabrikant – een email ter bevestiging van de definitieve reservering datum, samen met de route naar de showroom en het tijdschema.

Prijsverhogingen

Verder nog een wellicht wat minder prettige maar onontkoombare huishoudelijke mededeling van Van Medevoort: ‘Hierbij melden wij alvast een noodzakelijke prijsverhoging van onze producten vanwege toegenomen kosten op alle vlakken. Afhankelijk van welk product kan dit variëren van 5% tot 15%. Alhoewel onze huidige prijzen al heel wat jaren stabiel en vast waren, kunnen wij er nu echter niet meer onderuit om onze welbekende kwaliteit blijvend te kunnen handhaven. Deze prijsverhoging gaat pas per 1 januari 2023 effectief worden. De nieuwe prijslijsten kunt u aanvragen met het contactformulier op de website’.