Audiodinamica BeCube kleurrijke hifi-kubussen

0
Audiodinamica

De hifi-apparatuur uit de BeCube-serie van het nog jonge Italiaanse Audiodinamica zijn allen kubusvormig, desgewenst op aanvraag ook in vrolijke kleuren leverbaar.

Weg met saai en standaard, ga eens voor iets anders. Dat moet althans de gedachtengang geweest zijn van de ontwerpers bij Audiodinamica toen ze de BeCube Line bedachten. Alle componenten uit deze serie zijn namelijk kubusvormig. Beschikbaar zijn een voorversterker, mono-eindversterker, phono-voorversterker, MC-voorversterker(s) en tot slot de Becube Headphone Amp. De kubussen van de Italiaanse fabrikant zijn lekker compact, met zijden van slechts 15 centimeter. Ondertussen wordt er meer verwacht aan muzikale ‘doosjes’, waaronder een buizenversterker, DAC en streamer.