21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi D/A Converters Aune Flamingo BD Bluetooth met buizen

Aune Flamingo BD Bluetooth met buizen

0
Aune Flamingo BD Bluetooth met buizen

Aune heeft de nieuwe Flamingo BD Bluetooth-ontvanger voor u klaar staan, met buizen in de uitgangstrap.

De Aune Flamingo BD Bluetooth-ontvanger is weer zo’n typisch product waarbij oud en nieuw hand in hand gaan. Het apparaat is ideaal om een ouder en (of) Bluetooth-loze hifi-installatie van draadloze mogelijkheden te voorzien. Aardig detail is dat het geluid naar wens ook via een buizen-uitgangstrap kan lopen wat voor een karakteristieke sound moet zorgen. Wat Bluetooth – in dit geval versie 5.1 – betreft worden de codecs apt-X HD en LDAC ondersteund, die een maximale kwaliteit van 96 kHz / 24 bit bieden. Het uitgangssignaal kan digitaal via een optische of coaxiale S/PDIF-uitgang naar een eigen DAC (al dan niet geïntegreerd in een (voor)versterker) doorgesluisd worden.

DAC en buis

Of maak gebruik van de in de Aune Flamingo BD aanwezige eigen DAC, gebaseerd op een ESS Sabre ES9318. In dat geval wordt het analoge signaal de buitenwereld in gestuurd via een ECC-82 buis. Alleraardigst detal is de prijs, die bedraagt slechts €189. Op moment van schrijven loopt er zelfs een actie waarbij u een tientje korting krijgt.