D&D Audio over Devialet en Astell & Kern

0
D&D Audio

D&D Audio zet in z’n meest recente nieuwsbrief Devialet’s nieuwste en de nieuwste in-ear van Astell & Kern in ‘t zonnetje.

Devialet heeft met de Devialet Mania zijn eerste draagbare luidspreker uitgebracht, zo meldden wij ook al eerder. D&D Audio is er enthousiast over: “Devialet Mania luidt een vrijere benadering van geluid in: spontaner, meer aanpasbaar, meer observerend dan ooit,” aldus de Fransen. Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgebreid 360° stereogeluid ontstaat. “Start uw favoriete muziek en voel de emotionele indruk die het achterlaat op u en de mensen om u heen!”

Astell & Kern Odyssey

Ook de nieuwe Astell & Kern Odyssey in-ear krijgt een eervolle vermelding van D&D Audio: ‘We schreven afgelopen maand over de gloednieuwe A&ultima SP3000, het absolute vlaggenschip van Astell & Kern. Met zo’n introductie kun je wel even op je lauweren rusten, zou je wellicht denken. Daar kijken ze bij A&K iets anders naar. Daarom presenteren ze in het najaar nóg een topmodel, namelijk de Odyssey. Eigenlijk heel logisch, want de Odyssey gaat niet in je broekzak, maar in je oren. Een prima partner voor de SP3000 dus!’.