11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Dual failliet

Dual failliet

1
Dual failliet

Triest nieuws voor de liefhebbers van het toch wel legendarisch te noemen merk: Dual is failliet.

Covid, een financiële crisis en bijbehorende verminderde koopkracht vanwege de Russische inval in Oekraïne en meer factoren hebben ervoor gezorgd dat Dual failliet verklaard is, zo lezen we hier in een artikel van LikeHifi. Het geld is op, en dan houdt het op. Dat het merk en de fabrikant nu óók ophouden te bestaan, is dan weer helemaal geen wet van meden en perzen. Vooralsnog is het ‘business as usual’ en wordt er druk gezocht naar een investeerder die nog wel muziek ziet in het merk. Wat gezien de revival van vinyl natuurlijk heel goed mogelijk is. Afwachten dus, zoals altijd in dit soort gevallen.

1 REACTIE