11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons Dyson Zone hoofdtelefoon met luchtfilter

Dyson Zone hoofdtelefoon met luchtfilter

0
Dyson Zone hoofdtelefoon met luchtfilter

De toch wat vreemde Dyson hoofdtelefoon voorzien van ANC én een luchtfilter deed iedereen denken aan een grap. Maar hij gaat in de verkoop!

De Dyson Zone zorgde eerder al voor flink wat opgetrokken wenkbrauwen en hier en daar een lachsalvo. Toch bleek het al snel om een doodserieus project te gaan, en in maart komend jaar is de Zone verkrijgbaar. U haalt dan niet alleen een hoofdtelefoon met een indrukwekkende ANC (38dB onderdrukking, bij een speeltijd van 50 uur op een volle accu) in huis, maar ook een luchtfilter. Ideaal voor in steden waar smog welig tiert, vanzelfsprekend. Waarbij geldt dat het filter ook een uitkomst kan zijn voor mensen met allergieën. Er is zes jaar lang gewerkt aan de ontwikkeling van de Dyson Zone en hij is binnenkort te koop voor een bedrag van $949.