Harman Benelux benoemt Rez Kazzaz tot Senior Marketing Manager

0
Harman Benelux

Rez Kazzaz is benoemd tot Senior Marketing Manager van HARMAN Benelux en wordt daarmee hoofdverantwoordelijke wat marketingactiviteiten Benelux betreft.

De door Harman Benelux tot Senior Marketing Manager benoemde Kazzaz zal binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor de marketingactiviteiten van de consumentenmerken JBL, Harman Kardon en InfinityLab in de Benelux. Na bijna 5 jaar verschillende marketingfuncties binnen de consumer product divisie van HARMAN te hebben bekleed, gaat Rez Kazzaz zich vanaf nu als hoofdverantwoordelijke richten op de marketingactiviteiten binnen de Benelux.

Ervaring

Kazzaz is in 2018 bij HARMAN begonnen als Marketing Lead Trade Marketing, PR & Social van de Scandinavische en Nederlandse markt. In deze rol was hij verantwoordelijk voor Trade Marketing in beide regio’s, en later voor PR en social media. Na ruim 3 jaar maakte hij een stap naar de Benelux, waar hij de functie van Marketing Manager vervulde. Binnen deze functie heeft Kazzaz succesvolle campagnes opgezet, waaronder Virgil’s Mixtape met JBL. Deze campagne brengt de nieuwe merkpropositie van JBL, “Making Voices Heard”, tot leven.

Uitbouwen gaming range

In de functie van Senior Marketing Manager Benelux legt Kazzaz de focus op onder andere het uitbouwen van de gaming range binnen JBL in zijn markt: JBL QUANTUM. De productlijn, gericht op gameliefhebbers, is in 2020 geïntroduceerd en is sindsdien flink gegroeid in marktaandeel. Een mooie uitdaging voor Rez Kazzaz om dit merk nog verder te laten groeien de komende tijd. Daarnaast zal Kazzaz zich richten op de herpositionering van het merk JBL naar een Gen-Z doelgroep en het verder uitbouwen van de grootschalige influencer partnerships.

“Het is een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van het consumer product portfolio binnen HARMAN in de Benelux. Zowel JBL als Harman Kardon spreken tot de verbeelding bij de consument, dit maakt het gaaf om voor deze merken te mogen werken. Voor beide merken liggen er mooie kansen om ze de komende jaren een nog mooiere positie in de markt te geven.”, aldus Rez Kazzaz.