15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons Nagra presenteert Model I hoofdtelefoon

Nagra presenteert Model I hoofdtelefoon

0
Nagra presenteert Model I hoofdtelefoon

De nieuwe Nagra Model I hoofdtelefoon is ontwikkeld in samenwerking met Audeze, met in ‘t achterhoofd de inzet voor gebruik bij portable recording.

De Nagra Model I hoofdtelefoon is volgens de fabrikant zodanig ontworpen dat hij een bijzonder brede frequentieband weergeeft, terwijl het timbre eveneens zeer precies is. De focus qua doel van de Model I ligt op mobiele opnamen. Vandaar ook dat gekozen is voor een gesloten type, dat zorgt voor isolatie van de buitenwereld en z’n storende geluiden. Ook heeft Nagra rekening gehouden met ‘t feit dat portable geluidsrecorders die op batterijen werken geen ‘volledige’ hoofdtelefoonversterker aan boord hebben. Dit in verband met het energieverbruik. Nagra sloeg de handen in een met de welbekende hoofdtelefoonfabrikant Audeze, zodat de expertise van beide fabrikanten samenvloeien in dit model. Prijs en verdere specificaties ontbreken op moment van schrijven nog.