19.5 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Oudere Philips-tv krijgen upgrade naar Android 11

Oudere Philips-tv krijgen upgrade naar Android 11

0
Oudere Philips-tv krijgen upgrade naar Android 11

Oudere televisies uitgebracht in de jaren 2019 en 2020 krijgen een upgrade naar Android 11, bent u weer een stuk bij-de-tijdser.

De Philips-toestellen uit hierboven genoemde jaren zijn allen uitgeleverd met Android TV 9. Omdat er in de tussenliggende jaren geen upgrades voor deze tv’s zijn verschenen, stoot Philips maar meteen door naar Android 11. Nog altijd niet de meest recente versie van Google’s besturingssysteem, maar alweer een heel stuk nieuwer. Niet onbelangrijk vanuit veiligheids- en privacy-oogpunt als u het ‘slimme’ deel van uw smart-tv regelmatig gebruikt. Hebt u een Philips tv die in de genoemde tijdsperiode valt, kijk dan snel of de firmware-update klaar staat. Zou mooi zijn als alle fabrikanten hun tv’s qua updates niet al na ongeveer een ruim jaar zouden afschrijven.